Termeni si conditii

Termeni si conditii

Acesti termeni si conditii pentru utilizatorii si membrii site-ului va permite utilizarea site-ului si accesarea contului de membru al site-ului www.host23.ro. In continuare host23.ro poate fi utilizat in acest document ca "noi" , "nostru" sau un alt pronume la persoana intai.Acesti termeni si conditii se aplica daca sunteti membru care aveti servicii de la host23.ro, daca sunteti un jucator care plateste pentru taxe de administrare servere, un client care utilizeaza serviciile noastre, un simplu client inregistrat pe forumul nostru care posteaza si raspunde la mesaje sau sunteti un simplu vizitator ce navigheaza pe site-ul nostru.

Serviciile oferite de Host23.ro sunt: inchirierea sau hostarea de servere dedicate, servere vps, hostarea paginilor web(webhosting), scrierea de mesaje pe discord , si alte servicii de baza pe internet.Aceste servicii pot fi prevazute in acest document ca "serviciile noastre", "servicii" sau alte sintaxe similare.

IMPORTANT! Acesti Termeni si Conditii se aplica pentru vizitatori si membrii site-ului.Prin accesarea, utilizarea, vizualizarea, citirea, imprimarea , instalarea sau descarcarea oricariu material de la noi , de a deveni un membru al serviciilor oferite de Host23, sunteti de acord sa respectati acest document Termeni si Conditii.Acceptul pentru acesti Termeni si conditii se executa printr-un document care manifesta acordul dumneavoastra inclusiv prin apasarea oricarui buton ce contine textul "Sunt de acord" sau "I agree" sau sintaxe similare.

Revizuiri: Ne rezervam dreptul de a modifica acesti Termeni si Conditii in orice moment si in orice mod.Utilizatorul trebuie sa verifice periodic aceasta pagina cu Termeni si Conditii pentru orice modificare, intrand pe aceasta pagina si apasand butonul refresh al browser-ului.Utilizatorul trebuie sa tina cont de data ultimei revizuiri la aceasta pagina, care apare in partea de sus a acestei pagini.Daca data din dreptul "ultima modificare" a ramas neschimbata dupa ce utilizatorul a dat refresh apasand pe butonu refresh din browser, inseamna ca nu s-a facut nicio modificare la pagina de cand utilizatorul a citit aceasta pagina.Daca data de la "ultima modificare" este schimbata inseamna ca pagina Termeni si Conditii a fost reactualizata, modificata sau editata, versiunea modificata sau editata inlocuieste orice versiune anterioara imediat dupa publicare.

Daca nu sunteti de acord cu Termenii si Conditii de pe host23.ro, atunci nu puteti folosi site-ul host23.ro, servere dedicate, servere vps sau alte servicii oferite de noi.Daca nu sunteti de acord trebuie sa iesiti de pe site neavand dreptul de a folosi si accesa site-ul Host23.ro.Puteti folosi si accesa site-ul nostru numai in conformitate cu Termenii si Conditii sau cu alte legi din Romania.Va rugam sa consultati acesti Termeni si Conditii regulat, sa le cititi cu atentie inainte sa utilizati serviciile noastre.Afirmati ca sunteti de acord cu acesti Termeni si Conditii cu sintagma am citit si sunt de acord cu termenii si conditiile.

Sunteti singurul responsabil pentru obtinerea accesului la serviciile noastre, acces ce poate implica taxe (TVA, banda de internet etc).

IMAGINI SI CONTINUT

[A] Site-ul nostru contine imagini si continut care sunt verificate de catre staff-ul nostru, sau programe ce necesita licenta de la producator(cPanel, SolusVM).

[B] Daca sunteti in cautarea de informatii cu privire la activitati ilegale va rugam sa parasiti site-ul Host23.ro si nu aveti dreptul de a folosi serviciile noastre.

[C] Sunteti de acord sa nu utilizati sau accesa serviciile noastre daca acest lucru ar incalca legile tarii.

[D] Sunteti de acord sa nu folositi serviciile noastre pentru a distribui sau folosi fisiere care sunt sub drept de autor (copyright) fara acordul proprietarului.

[E] Adolescentii cu varsta cuprinsa intre 14-18 ani trebuie sa aiba permisiunea parintilor pentru a folosi acest site fiindca unele imagini grafice pot sa contina continut violent, scene cu crime, acte de violenta, sange sau scene de lupta.

RESTRICTII VARSTA SI REGULI PENTRU MEMBRII

[A] RESTRICTII VARSTA. Garantati si asigurati ca aveti varsta mai mare de 14 ani si sunteti de acord cu acest document.Daca nu aveti cel putin 14 ani, nu aveti dreptul sa folositi serviciile noastre si trebuie sa intrerupeti orice serviciu al firmei noastre. Adolescentii cu varsta cuprinsa intre 14-18 ani trebuie sa aiba permisiunea parintilor pentru a folosi acest site.Sunteti de acord sa nu ocoliti sistemul de securitate si/sau accesul care au fost instalate in site.Nu ne asumam nici o responsabilitate sau raspundere ori interpretari gresite in ceea ce priveste varsta utilizatorilor.

[B] MEMBRII. Dreptul de membru sau parolele nu pot fi transferate, alocate sau vandute unei alte parti terte.Host23 si persoanele afiliate nu sunt de acord si nu sunt raspunzatoare pentru orice prejudiciu din cauza accesului persoanelor neautorizate sau prin intrare frauduloasa asupra serviciilor noastre.Daca un utilizator obtine in mod fraudulos accesul asupra informatiilor si /sau serviciilor noastre avem dreptul de a intrerupe imediat dreptul de membru si sa demaram toate masurile necesare si corespunzatoare legilor locale si de stat cat si legilor internationale.

LICENTA. ACCES SI INTERFERENTELE CU SERVICIILE NOASTRE

[A] ACCESUL. Pentru a accesa host23.ro sau o parte din serviciile pe care le oferim, vi se poate cere sa furnizati detalii sau informatii pentru inregistrare.Este o conditie pentru a putea utiliza serviciile noastre, ca toate datele pe care le furnizati sa fie corecte, actuale si complete.Daca noi credem ca informatiile pe care le furnizati nu sunt corecte, actuale sau complete, avem dreptul de a refuza accesul la serviciile noastre si de a termina sau suspenda accesul in orice moment cu nici o datorie din punct de vedere financiar.

[B] LICENTA. Sub rezerva acestor Termeni si Conditii si pentru utilizarea serviciilor noastre, noi acordam o licenta personala , netransferabila, neexclusiva pentru a accesa si folosi serviciile noastre.Noi oferim serviciile noastre pentru uz personal, non commercial de catre gameri, vizitatori, fani, spectatori, membri sau viitori membri.Utilizatorii serviciilor noastre beneficiaza de o singura licenta pentru a utiliza serviciile noastre si softul aferent(pe un singur calculator).Serviciile noastre se adreseaza sectorului non commercial, si toate celelalte utilizari sunt strict interzise.Ne rezervam dreptul de a limita cantitatea de banda utilizata.Sunteti de acord pentru a preveni orice atac neautorizat de tip hack asupra serviciilor noastre, orice utilizare neautorizata asupra serviciilor noastre sau asupra resurselor noastre conduce la incetarea imediata a licentei.Declarati si garantati ca nu veti permite nimanui care are varsta mai mica de 14ani sa acceseze serviciile noastre fara permisiunea unui parinte sau al unui tutore legal.Ne rezervam dreptul de a intrerupe aceasta licenta in orice moment, daca se incalca sau se abuzeaza orice prevedere al acestui acord, caz in care veti fi obligat sa stergeti sau sa distrugeti orice informatie ori material care a fost descarcat, imprimat sau copiat de pe serverele noastre.Cei care nu se supun acestei licente limitate pot fi urmariti si trasi la raspundere in conformitate cu legile si legislatia actuala.

 • * Nu aveti dreptul de a folosi sau sustrage orice fel de instrumente de securitate criptate sau necriptate folosite pe serverele noastre(inclusiv furtul de nume sau parole sau folosirea de nume sau parola al altei persoane pentru a avea accesul intr-o zona restransa ale serviciilor noastre.)
 • * Nu aveti dreptul sa exploatati erori de soft, in scopul de a patrunde sau de a actiona asupra serviciilor noastre pentru a beneficia de reduceri de pret neaprobate, de a obtine servicii neplatite sau de a obtine credit de la persoanele afiliate.
 • * Nu aveti dretul de a folosi boti, exploituri sau alte programe pentru extragerea de pe serverele noastre de date confidentiale.
 • * Nu aveti dreptul sa decompilati, sa spargeti codul sursa ale programelor sau materialelor cu exceptia celor care ofera la liber aceste resurse.

MEMBRU

[A] Membrii au dreptul de a inchiria spatiu pe server prin completarea unui formular de inscriere(inregistrare), care trebuie sa fie acceptat de catre noi si sa plateasca serviciul pe care la contractat.La completarea formularului de inregistrare sunteti de acord sa:

 • * Sa furnizati informatii adevarate, corecte , actuale si complete despre dumneavoastra asa cum vi se solicita de catre formularul de inregistrare.
 • * Sa mentineti si sa actualizati cu promptitudine datele de inregistrare pentru a fi adevarate, actuale in orice moment atata timp cat sunteti membru.
 • * Daca veti furniza informatii care nu sunt adevarate, imprecise, neactuale sau incomplete avem dreptul de a suspenda sau a sterge contul dumneavoastra si de a sista orice furnizare a serviciilor noastre precum si tragerea la raspundere penala si civila asupra dumneavoastra.
 • * Banii nu se ramburseaza si sunteti responsabili pentru orice plata facuta, pentru orice plata neachitata la timp sau refuzata.
 • * Membrii se obliga sa nu utilizeze in afara sistemului, sa nu copieze si sa nu dezvaluie tertilor nici o aplicatie software implementata de noi. Sunteti responsabili pentru toate daunele si reclamatiile rezultate din incalcarea acestei prevederi.
 • * Membrul se obliga sa nu utilizeze niciun serviciu furnizat de host23.ro in vederea comiterii de fraude, de flood , scan de porturi, pishing sau de acte sau fapte de natura penala, contraventionala sau care contravin ordinii publice ori bunelor moravuri sau care sunt de natura sa produca prejudicii unor terti sau societatii Grupul de firme(ANNARSY SRL,GHSOLUTIONS SRL,GHPROVIDER SRL).
 • * Membrul se obliga sa achite contravaluarea serviciilor oferite de host23.ro.
 • * Membrul nu poate cesiona drepturile si obligatiile prevazute prin prezentul document fara acordul prealabil, scris, al host23.ro, sub sanctiunea nulitatii cesiunii.

[B] CONTUL DE MEMBRU

Ne rezervam dreptul de a interzice utilizarea sau folosirea de nume de utilizator pe care noi le consideram nepotrivite.In orice moment putem sa anulam contul de membru daca se observa incalcarea acestor Termeni si Conditii.

Calitatea de membru, numele sau parola nu sunt transferabile.

Declarati si garantati ca nu veti dezvalui nici unei alte persoane numele de utilizator si parola si ca nu veti oferi serviciile noastre nici unei alte persoane care nu este autorizata sa le foloseasca.

Sunteti singurul responsabil pentru pastrarea confidentiala a numelui de utilizator si parola si sunteti responsabil de toate activitatile care au loc sub numele de utilizator.Noi nu va dam parola pentru motive de securitate.

Notificati imediat orice utilizare neautorizata a numelui sau parolei de utilizator sau incalcare a securitatii.

Asigurati-va ca iesiti din contul dumneavoastra la sfarsitul fiecarei sesiuni.Sunteti raspunzator si responsabil pentru orice utilizare neautorizata a serviciilor noastre.Accesul neautorizat la servere sau serviciile host23.ro este ilegala si incalca acesti Termeni si Conditii.Avem dreptul sa cerem despagubiri asupra dumneavoastra pentru activitatile desfasurate prin intermediul contului.

Membrul isi asuma responsabilitatea deplina pentru configurarea sau modificarea setarilor serviciilor ducand la intreruperea sau rularea neadecvata a serviciilor oferite de noi.

[C] PLATI SI FACTURARE

Toate platile sunt afisate pe site in dreptul fiecarui serviciu.Contul dumneavoastra va deveni restant daca nu aveti toate platile efectuale la termenul scadent al fiecarei facturi.Daca contul dumneavoastra este restant mai mult de 1 luna de la data facturarii, sunteti de acord sa platiti o dobanda la suma datorata de 1% pe zi.Daca doriti rezilierea contului dumneavoastra trebuie sa aveti contul platit la zi, sa nu aveti facturi restante.Ne rezervam dreptul de a modifica preturile serviciilor oferite fara o notificare prealabila si in orice moment

In momentul in care s-a efectuat plata serviciului, noi suntem de acord sa va furnizam serviciul respectiv.

Plata se face in avans pentru toate serviciile oferite de firma noastra.

Daca nu se achita factura in termenii stabiliti avem dreptul de a denunta si de a intrerupe calitatea de membru.

Intarzierea livrarii sau a performantele proaste ale serviciilor oferite de terti, sub contractori, furnizori de internet, nu da dreptul membrilor sa intarzie plata serviciului contractat si nu va avea dreptul de a ne trage la raspundere pentru serviciile oferite de terti.

Daca credeti ca ati fost facturat in mod eronat, va rugam sa ne anuntati imediat pentru a remedia sau discuta eroarea respectiva.In maxim de 30 de zile aveti dreptul de a anunta vreo eroare de facturare, astfel dupa 30 de zile factura se considera corecta si numai aveti dreptul de a denuntat factura respectiva

RENUNTAREA LA CALITATEA DE MEMBRU
 • * Puteti anula sau renunta la calitatea de membru in orice moment prin deschiderea unui ticket catre suportul nostru si furnizarea datelor dumneavoastra.
 • * In momentul in care se doreste renuntarea la calitatea de membru trebuie sa aveti toate facturile achitate la zi.
 • * Membrul nu plateste abonamentul lunar si/sau alte tarife aferente serviciilor furnizate de host23.ro si penalitatile de intarziere(daca este cazul) in cel mult 5(cinci) zile de la exipirarea termenului de plata.
 • * Membrul incalca obligatiile cuprinse in Termenii si Conditii si nu remediaza incalcarea respectiva in termen de 2(doua) zile de la momentul incalcarii obligatiiei respective;
 • * Membrul la data achizitionarii serviciului oferit de host23.ro, a prezentat acte sau informatii false, incorecte ori incomplete, sau daca nu a informat host23.ro despre modificarile survenite ulterior in legatura cu actele sau informatiile prezentate.
 • * Membrul este actionat in judecata pentru credite restante sau daca impotriva membrului, persoana juridica, a fost initiate procedura insolventei ori daca persoana juridica este dizolvata sau radiata.
EXONERARE

Sunteti de acord ca utilizarea serviciilor noastre sau a softwarelor noastre sa fie facuta pe propria dumneavoastra raspundere.

Serviciile noastre sunt oferite fara garantie de orice fel.

Nu facem nici o reprezentare sau garantie ca serviciile noastre sau orice soft sau material oferit de host23.ro vor fi neintrerupte, fara erori, calitative.

Ati inteles si sunteti de acord ca orice material si/sau descarcate sau obtinute prin utilizarea serviciilor noastre sau la oricare dintre programele de pe host23.ro se face la alegerea dumneavoastra si sunteti singurul responsabil pentru orice fel de dauna ale sistemului de operare al computerului sau pentru orice pierdere de date care rezulta din descarcarea unor asemenea materiale.

Trebuie sa intelegeti ca nu putem garanta ca fisierele disponibile pentru descarcare de pe internet vor fi fara virusi, cai troieni sau alte coduri malitioase care se pot manifesta prin pierderea de date asupra computerului dumneavoastra.Host23.ro nu isi asuma nici o responsabilitate pentru utilizarea de catre dumneavoastra a internetului.

Nu oferim nicio garantie cu privire la bunurile si serviciile cumparate sau obtinute prin intermediu serviciilor noastre si nu suntem responsabili pentru nici o utilizare de informatii confidentiale oferite de vanzatori sau terte persoane.

Putem modifica orice informatie de pe site-ul host23.ro in orice moment si fara o notificare in prealabil si inclusiv Termenii si Conditii , fara notificare.

Nu suntem obligati sa modificam orice update ale serverelor vps, informatii cu privire la actualizarile gasite pe serverele noastre sau in serviciile oferite de noi.Nu ne obligam ca vom face orice actualizare a serverelor sau serviciilor noastre.

Nu suntem responsabili pentru nicio intrerupere rezultata din cauze ce exceed controlului sau si nici pentru distrugerile sau pagubele pe care utilizatorul sau membrul le-ar putea suferi din aceste cauze.In cazul producerii unor distrugeri sau pagube datorate oricaror cauze de acest gen, pierderile sunt suportate de partea care le-a suferit, cu exceptia cazului in care se prevede altfel in cuprinsul acestui document Termeni si Conditii.

In cazul nefuntionarii oricarui serviciu oferit de host23.ro, vom remedia eventualele defectiuni reclamate de catre client prin ticket sau prin email trimis catre Departamentul de Suport in cel mult 48 de ore. Interventia si remedierea defectiunilor sunt conditionate de achitarea de catre client sau membru a tuturor obligatiilor prevazute in acest document daca este specificat sau in alte documente incheiate intre client si firma noastra. Termenul de remediere a eventualelor defectiuni reclamate de catre utilizator poate fi depasit, daca defectiunile reclamate sunt generate de oricare dintre urmatoarele cauze:

 • * Inoperabilitatea retelelor terestre nationale si internationale care asigura furnizarea unuia sau mai multor servicii ce formeaza obiectul serviciului achizitionat de la noi
 • * Intreruperii accidentale sau programate a alimentarii cu energie electrica sau in cazul variatiilor mari ale energiei electrice sau in cazul disfunctionalitatii ori avarierii echipamentelor furnizorului de energie electrica sau ale altor furnizori ai host23.ro
 • * Distrugerilor, degradarilor, furturilor sau oricaror altor interventii neautorizate ale clientului sau altor persoane rau intentionate(hacker) asupra echipamentelor sau componentelor ale noastre.
 • * Utilizarii de catre client a unor programe necorespunzatoare sau incompatibile cu serviciile furnizate de noi.
ATENTIE !

Furnizarea de alte servicii care incalca legislatia in vigoare este strict interzisa. Daca determinam ca dumneavoastra sau orice utilizator a furnizat sau intentioneaza sa inchirieze/achizitioneze ori sa furnizeze servicii care incalca legislatia in vigoare, atunci orice serviciu va fi reziliat imediat. Nu raspundem si nu suntem responsabili pentru daunele care pot aparea din cauza oricarui utilizator sau serviciu care incalca legislatia in vigoare sau ale unui stat.

Sunteti de acord sa ne protejati si despagubiti in cazul in care o terta parte este vatamata de activitati ilegale sau in cazul in care suntem fortati sa ne aparam de procese intentate impotriva noastra, fara limitare, de catre o terta parte neafiliata cu noi.

LINKURI SI LEGATURI INTRE LINKURI

Unele site-uri care sunt legate de noi ,sunt detinute si operate de catre terte parti. Pentru ca nu avem niciun control asupra site-urilor si resurselor de pe site-urile respective, sunteti de acord ca nu suntem responsabili sau raspunzatori pentru disponibilitatea acestor site-uri sau asupra resurselor lor externe.Nu suntem responsabili sau raspunzatori pentru orice continut, publicitate,servicii, produse , sau alte materiale care sunt pe acele site-uri sau resurse disponibile pe site-urile respective sau externe.

Sunteti de acord ca nu suntem responsabili sau raspunzatori direct sau indirect pentru orice paguba sau pierdere cauzata sau presupusa a fi cauzata de sau in legatura cu folosirea sau increderea in orice continut folosit pe site-uri terte, de bunuri sau servicii disponibile pe sau prin orice astfel de site-uri sau resurse externe.

Daca decideti sa accesati sau sa folositi orice serviciu sau resurse de pe astfel de site-uri terte, faceti acest lucru pe propriul risc si sub incidenta termenilor si conditiilor de pe site-urile respective, sau orice alti termeni exprimati in acele site-uri terte.

Link-urile catre alte site-uri externe(inclusiv site-urile externe care sunt afisate pe site-ul nostru) nu constituie o aprobare a noastra asupra site-urilor respective sau asupra continutului. Materialele publicitare sau anunturile publicitare afisate pe site-ul nostru sunt pentru a usura munca vizitatorilor sau membrilor.

Accesul utilizatorilor se face pe propriul risc.Nu raspundem pentru orice paguba sau daune suportate de orice client/vizitator, in legatura cu utilizarea oricariu serviciu sau produs gasit pe site-uri terte , la care accesul a fost gasit prin intermediul site-ului nostru sau serviciilor oferite de noi.Nu raspundem pentru utilizarea sau viziualizarea de orice link-uri care pot sa apara in serviciile noastre.

Toti utilizatorii sunt de acord ca host23.ro este exonerat de la daune interese si de orice raspundere care ar putea rezulta din utilizarea de link-uri care pot sa apara pe servere noastre. Ne rezervam dreptul de a intrerupe sau sterge orice link sau program in orice moment.

COPYRIGHT

Materialele accesibile de pe serverele noastre sau de pe alte site-uri care sunt detinute, operate, controlate de noi, sunt proprietatea noastra iar informatiile sunt proprietatea noastra intelectuala.Orice incalcare ale drepturilor de autor nu vor fi tolerate.

Materialele noastre nu pot fi copiate, distribuite, modificate, incarcate, postate sau transmise in niciun fel fara acordul in scris in prealabil de catre noi,cu exceptia copierii pentru uz personal.In acest sens nu puteti modifica sau elimina, orice drept de autor, marci comerciale, nume comercial, marca de serviciu sau orice alta notificare de proprietate intelectuala care apar pe oricare material sau produs.

Nici produsul, nici drepturile de proprietate intelectuala nu sunt transferate la tine prin utilizarea serviciilor noastre.

Toate materialele noastre, cum ar fi text, grafica, fotografii, clipuri video si audio, muzica, coloana Sonora, butoane, icoane, streaming de date, animatie, imagini, material care sunt pentru descarcat, compilatii de date sunt proprietatea host23.ro sau proprietatea altor furnizori sunt protejate de legislatia romana.

CONFIDENTIALITATEA

Partile vor pastra confidentialitatea si nu vor divulga catre terte parti informatiile confidentiale provenite de la oricare din ele in cursul derularii seriviciilor achizitionate de la host23.ro

Partile vor pastra confidentialitatea tuturor documentelor privind serviciile achizitionate de la host23.ro, indiferent de natura acestora si indiferent de suportul informatic.

In cazul in care una din parti isi incalca obligatia de pastrare a confidentialitatii, incalcare constatata prin hotarare judecatoreasca, este obligata sa plateasca daune interese care sa acopere prejudiciul creat celeilalte parti.

Nici o parte nu o poate opri pe cealalta sa furnizeze informatii cerute in baza unor solicitari din partea autoritatilor oficiale sau potrivit procedurilor legale.

NOTIFICARI

Exceptand cazurile reglementate expres in alt mod, notificarile si comunicarile vor fi facute in scris si trimise la adresele mentionate in Termeni si Conditii.Noi putem transmite notificari membrilor, utilizatorilor prin fax, e-mail, sms, prin propria pagina de internet sau prin orice mijloc de comunicare.

Fiecare se obliga sa notifice in timp util cealalta parte cu privire la orice modificare a adresei de corespondenta si a celorlate date de contact prevazute in contul de membru.In cazul neindeplinirii obligatiei de mai sus, orice comunicare facuta de catre o parte la adresa sau prin intermediul datelor de contact mentionate in contract sau in contul de membru de catre cealalata parte vor fi considerate valide si deplin opozabile partii care nu si-a indeplinit obligatia de a notifica modificarile adresei de corespondenta si a datelor de contact.

Comunicarile/notificarile verbale nu sunt luate in considerare de niciuna din parti, daca nu sunt confirmate prin modalitatea prevazuta mai sus.

FORTA MAJORA

Forta mojora si situatiile asimilate acesteia exonereaza de raspundere partea care o invoca si dovedeste in conditiile legii.

LEGEA APLICABILA

Toate aspectele care nu sunt reglementate in Termenii si Conditii vor fi guvernate de legislatia romana in vigoare

Daca modificarea dispozitiilor legale in acest domeniu atrage dupa sine anularea uneia sau mai multor prevederi din Termeni si Conditii, celelalte prevederi raman in vigoare.

SOLUTIONAREA LITIGIILOR

Orice litigiu legat de executarea, interpretarea sau incetarea serviciilor oferite de host23.ro va fi rezolvat, in principal , pe cale amiabila. Daca o astfel de rezolvare nu este posibila, litigiul va fi solutionat de instantele judecatoresti competente.

GARANTAREA DISPONIBILITATII

Serviciile oferite de host23.ro sunt disponibile 24 de ore pe zi, 365 de zile pe an. Disponibilitatea serviciilor oferite minim acceptata de host23.ro si oferita clientilor sai este de 98%( numita in continuare disponibilitate garantata).

Intreruperile programate ale serviciilor vor fi efectuate de catre host23.ro pe cat posibil, in zilele de luni-duminica intre orele 00.00 - 07.00. Intreruperile programate sunt anuntate catre membri cu cel putin 24(douazecisipatru) ore inaintea unei astfel de intreruperi. Intreruperile programate nu vor depasi un total de 12 de ore pe luna calendaristica pentru fiecare serviciu furnizat. Notificarile catre membrii a intreruperilor programate se va face telefonic, prin fax, e-mail sau orice alta forma considerata potrivita de catre host23.ro

Disponibilitatea serviciului se calculeaza lunar, ca raport procentual dintre perioada de functionare a serviciului in timpul lunii(calculate ca diferenta intre perioada totala de timp dintr-o luna si perioada de indisponibilitate) si perioada totala din timpul lunii.

Indisponibilitatea serviciului incepe odata cu momentul raportarii de catre membru, precum si conform inregistarilor host23.ro si dureaza pana in momentul in care s-a stabilit functionarea serviciului, moment stabilit pe baza inregistrarilor interne ale noastre.Noi nu vom inregistra perioadele de indisponibilitate care nu au fost raportate de membru respectand modalitatile prezentate mai sus. Perioada de indisponibilitate se defineste ca fiind perioada cumulata de indisponibilitate, in ore si fractiuni de ore, cauzata de defectiunile individuale raportate pe o perioada de o luna calendaristica, din care se scade perioada de indisponibilitate a serviciului din urmatoarele cauze:

 • * Intruperile din timpul perioadelor de intretinere planificate
 • * Intreruperile datorate defectiunilor rezultate ca urmare a utilizarilor necorespunzatoare de catre membru
 • * Perioada de suspendare a serviciului
 • * Perioada de intrerupere datorate fortei majore
 • * Deconectarea pentru abuzurile facute nu se considera defectiune si nu face obiectul reducerilor la abonamentul lunar.
Grupul de firme(ANNARSY SRL,GHSOLUTIONS SRL,GHPROVIDER SRL)

www.host23.ro

Partenerii nostri
partner details
partner details
partner details
partner details
partner details
partner details